Snön faller

Lördag och snön faller. Jag har legat i sängen idag och haft migrän, Jocke river kök och Krister är upptagen på annat håll.

Jag tänker på hur mycket vi har att göra och hur vi egentligen ska lyckas med det hela?

Igår beställde jag iaf massor av stålbalkar och vinkeljärn. Tanken var att vi skulle riva sittbrunn i helgen och eventuellt kunna börja svetsa. Men om allt går som det ska så får vi nöja oss med rivning av sittbrunn imorn, söndag.

När jag nu sitter på tunnelbanan påväg hem till min kära mor, som fyller år, kan jag inte sluta tänka på tiden ombord på Älva tillsammans med Krister. Fina stunder långt ifrån snön och minusgraderna som gör att det är svårt att renovera em båt…

Den här bilden är tagen någonstans på Atlanten påväg mot Graciosa.

IMG_1906.JPG

Kommentera

Stäng meny