Nya tankar installerade

Ikväll bestämde jag mig för att köra ett kvällspass. Det resulterade i, att jag nu kl. 00:45 precis kom hem från båten. Lagom slut i kroppen.

Nio timmar tidigare...                                       Efter jobbet åkte jag raka vägen till Seasea Båttillbehör i Nacka för att köpa på mig ännu mer grejer. Det slutade i att jag stod och pressade elkabel i en timme till batteribanken och stod med en kundvagn fylld med 4 st 50 watts solceller, 3 st Varta 75Ah och ett Varta Dynamic Start 85Ah, kabelskor och en 96L dieseltank…  

 

När jag äntligen kom fram till båten började jag med att surra fast tankarna, lägga isolering på väggarna och montera allt i rätt ordning. Så här blev det till slut….

 

Nu saknas bara påfyllning och avluftning på tanken.
  
Det är klart stt det saknas 3dm kylslang. Fick sätta dit en svart istället. suck
  
Kylvattenintag på vänster sida och bränsleslang och retur på höger
  
Här ser ni dom dubbla tankarna.
   

Kommentera

Stäng meny