Expeditionen lever vidare!

Nu har vi kommit hem och hunnit anpassa oss efter livet i staden.Under de 3,5 månader vi tillbringade till havs har vi varit med om många händelserika stunder. Allt från att känna saknad när vi en regnig kväll lämnade vår familj och vänner kvar vid kajen för att ge oss ut på vårt äventyr, till den överväldigande lyckan av att se vår första Knölval ute på Norska havet.

 

Ibland kommer känslan tillbaka. Känslan av att sitta på fördäck med boken i handen och värmen från solen som aldrig går ner. Eller kylan från havet som tränger sig genom skrovet och in i sovsäcken.

Det är stora kontraster mellan det liv vi levde då och det vi lever nu. Att leva så tätt inpå varandra kan vara väldigt påfrestande men samtidigt väldigt roligt.

 

Vi vill tacka alla som förgyllt vår resa! Alla ni som läser vår blogg och alla underbara människor vi träffat på vägen. Och ett stort tack till våra sponsorer. Utan alla er hade resan aldrig kunnat förverkligas.

 

Nu när vi är hemma fortsätter expeditionens arbete med att gå igenom allt material, planera föreläsningar samt att skapa en dokumentärfilm.

 

Håll utkik här på bloggen för kommande event!

 

Bästa hälsningar

Aaron, Joakim och Krister

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Stellar work there evynoere. I’ll keep on reading.

  2. I can see your view, however I have to disagree. Some of what people think is topping from the bottom is a myth – but there are real and harming ways that a submissive could be forcing their hand on a Dominant that would be bottom topping. It’s alright to have your own personal view, just as it is everyone else’s to believe that it does exist.

  3. « Et si au collège et au lycée, on attribuait les salles aux élèves et non aux professeurs »J’aimerais savoir où vous avez vu que les profs ont leur salle attitrée ! Même lorsque certains le réclament (je vous l’accorde, certains le réclament) il n’y a jamais assez de salle. Alors tout le monde bouge, souvent, dans le public comme dans le privé.

  4. Kristi – Holy Cow!! These are such amazing pictures what an awesome wedding!!! What a great looking couple I love these people:) Love you Hope you couldnt have been anymore beautiful!!February 7, 2011 – 4:27 pm

  5. Donald and Robb, We continue to inspire each other and because of our different interests and different paths, the unique things we do are collectively and individually inspiring.

Kommentera

Stäng meny